DEČAK (2) IMA KOROZIVNE PROMENE LICA I USTIJU Potresni detalji - otac dao sinu da popije kiselinu, oglasili se iz bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 10:09

DEČAK (2) IMA KOROZIVNE PROMENE LICA I USTIJU Potresni detalji - otac dao sinu da popije kiselinu, oglasili se iz bolnice

Novi detalji o ocu i sinu iz Pirota

Stanje muškarca i njegovog dvogodišnjeg sina koji su 3. jula pronađeni otrovani na mestu zvanom "vašarište" u Pirotu i dalje je nepromenjeno.

- Pacijent hospitalizovan je u intenzivnoj nezi Klinike za endokrinologiju UKC Niš. Primljen je teškim korozivnim promenama jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem sone kiseline. Urađene su sve dijagnostičke procedure i data je sva terapija po protokolu. Trenutno je stabilnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vitalnih parametara, svestan ali zbog stepena i vrsta povreda smatra se da je u životno ugrožavajućem stanju. Dvogodišnji pacijent je na intenzivnoj nezi Klinike za pedijatriju gde tim lekara konstantno prati njegovo stanje. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, dobio je kompletnu terapiju a zbog specifičnosti povreda – opekotina i korozivnih promena lica i ustiju, lekari će narednih dana odlučivati o daljem toku lečenja - saopštio je niški UKC.

Kako se sumnja, muškarac je kolima doveo mališana na livadu na Prisjanskom putu gde mu je dao sonu kiselinu a zatim je i sam uzeo korozivno sredstvo.

S obzirom na to da je do kobnog događaja došlo u kasnim večernjim satima niko od meštana ovog dela Pirota nije video ništa sve dok se nije pojavila policija.

Muškarac živi u centru Pirota udaljenom oko tri kilometra od "vašarišta" u kući koja pokazuje da se radi o situiranoj porodici te da materijalno stanje nije bilo razlog njegovog kobnog poteza.

Niko od njegovih srodnika nije hteo da komentariše ovaj događaj a prema nezvaničnim saznanjima on se na ovu odluku odlučio zbog sukoba sa suprugom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.