DEČAK (14) IZREŠETAO LOPOVA Horor kakav se ne pamti! Provalnik pokušao da upadne u kuću, a onda je nastao haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 00:02

DEČAK (14) IZREŠETAO LOPOVA Horor kakav se ne pamti! Provalnik pokušao da upadne u kuću, a onda je nastao haos

"Lokalci" prepoznali muškarca

Muškarca koji je pokušao da opljačka kuću u oblasti Hjustona, u saveznoj američkoj državi Teksas, ubio je dečak (14), saopštile su danas lokalne vlasti.

Pucnjava se dogodila u ulici Braunsvil, nešto pre sedam sati po lokalnom vremenu, rečeno je iz kancelarije šerifa okruga Haris.

Šerif Ed Gonzales rekao je da je muškarac kucao na vrata i da je verovatno pokušao da upadne u kuću, gde je ustreljen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodajući da je dečak pucao iz kuće.

Tinejdžer je ispalio pet ili šest hica, a njegovi roditelji nisu bili u kući u to vreme, već su otišli da odvedu njegovog brata i sestru u školu. 

Muškarac je nosio rukavice i imao je ranac, rekle su vlasti, a preneo Foks Hjuston.

Lokalna grupa za beskućnike rekla je da je prepoznala muškarca, i da se radi o beskućniku iz tog dela grada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.