DEČAK (13) UMRO NAKON ŠTO JE GURNUT SA MOSTA: Stravičan prizor, čulo se na DESETINE sirena

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 14:06

DEČAK (13) UMRO NAKON ŠTO JE GURNUT SA MOSTA: Stravičan prizor, čulo se na DESETINE sirena

Tinejdžer je odveden u bolnicu za decu, ali je ubrzo nakon dolaska umro.

Dečak (13), hitno je prebačen u bolnicu nakon što je zadobio povrede kad je pao sa mosta Garion u mestu Larkhal, Lanarkšir.

Policajci i medicinari požurili su na lice mesta oko 15.15 sati.

Tinejdžer je odveden u bolnicu za decu u Glazgovu, ali je ubrzo nakon dolaska umro.

Jedan šokirani stanovnik, koji nije želeo da bude imenovan, rekao je kako se "desetine" interventnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila nalazilo na licu mesta.

- Čuo sam na desetine sirena. Pogledao sam kroz prozor i ugledao policiju, vatrogasna vozila i kola hitne pomoći. Policijski helikopter lebdeo je iznad, blizu mosta Garion. Pretpostavio sam da se radi o saobraćajnoj nesreći,  rekao je za britanski Sun.

Drugi meštanin je tvrdio da se mladi ljudi tamo ponekad "igraju" u vodi, dodajući:

- Video sam ih na ostrvu usred reke prošlog leta i ranije sam ih noću čuo ispod starog mosta. Voda je trenutno prilično niska zbog vremenskih prilika, ali struja je zaista jaka.

U toku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti, ali se smatra da je dečak gurnut sa mosta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.