DEČAK (10) STRADAO U OKRŠAJU SA VRŠNJAKOM! Porodica besna na policiju: OVO NIJE BILA NESREĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 19:04

DEČAK (10) STRADAO U OKRŠAJU SA VRŠNJAKOM! Porodica besna na policiju: "OVO NIJE BILA NESREĆA!"

Desetogodišnjak iz Kalifornije umro na igralištu sa trampolinama nakon tuče sa drugim dečakom, a porodica preminulog mališana besno je reagovala na policijske tvrdnje da je u pitanju nesrećan slučaj.

Entoni Duran (10) igrao je košarku sa grupom dece u trampolina parku “Roking džamp” u Mersedu 13. aprila, kad se potukao sa drugim dečakom. Svedoci su rekli da je Entoni pao na tlo, dok je drugi dečak pobegao.

Posetioci koji su se tu zatekli pokušali su da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reanimiraju dečaka do dolaska hitne pomoći. Entoni je prevezen u bolnicu ali je tri dana kasnije podlegao povredama, preneo je “Dejli mejl”.

Porodica i prijatelji mališana tvrde da je pre nego što je izbila tuča Entoni pobedio drugog dečaka, što se njemu “nije svidelo”. Policija Merseda je u ponedeljak u saopštenju navela da je dečak podlegao povredama nakon “nesreće”, ali je Entonijeva porodica to negirala i zatražila punu istragu.

Prema policiji, incident je snimljen nadzornom kamerom i uzete su izjave od 35 svedoka koji su videli kako Entoni igra košarku i njegovu kratak fizički sukob sa drugim dečakom. Entoni se nakon toga srušio dok je drugi dečak pobegao.

Ali, porodica tvrdi da je dečak bio dobrog zdravlja i da nema naznaka da je do njegove smrti došlo zbog medicinskog stanja nepovezanog sa tučom. Okružni mrtvozornik još nije objavio uzrok smrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.