DECA ŠABANA ŠAULIĆA STIGLA U NEMAČKU: Ne daju im da vide telo svoga oca, moraju da čekaju do sutra

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DECA ŠABANA ŠAULIĆA STIGLA U NEMAČKU: Ne daju im da vide telo svoga oca, moraju da čekaju do sutra

Kako je ispričala članica porodice Šaulić, sahrana folk pevača u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ne očekuje se pre petka, subote Nakon vesti da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, ćerka i sin pokojnog pevača Sanela i Mihajlo Šaulić otputovali su prvim letom u Nemačku kako bi preuzeli očevo telo. Članica porodice Šaulić je za portal Pink.rs potvrdila da su njih dvoje sleteli u zemlju u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << njihov otac Šaban tragično nastradao.Kako je navela, Sanela i Mihajlo još nisu dobili dozvolu da vide telo Šabana Šaulića. Prema rečima rođake, razlog je taj što još uvek nije u potpunosti završen uviđaj, pa će Sanela i Mihajlo morati da sačekaju do sutra.Takođe, kako je ispričala članica porodice Šaulić, sahrana folk pevača u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ne očekuje se pre petka, subote, piše Pink.rs.Podsetimo, prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić. Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak "kralj narodne muzike". Objavio je 33 diskografska albuma i snimio je na stotine pesama, od kojih su mnoge postali nezaboravni hitovi.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Šaban će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2019

BEOGRAD - Pjevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je danas izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVE INFORMACIJE Evo kada i kako će telo Šabana Šaulića biti dopremljeno u Srbiju

Izvor: Blic, 18.Feb.2019, 14:07

Sin i ćerka tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče popodne otputovali su u Nemačku kako bi preuzeli telo pokojnog oca, koje bi danas, najkasnije sutra trebalo da bude dopremljeno u Srbiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.