DECA POVREĐENA U BUGARSKOJ STIGLA U BEOGRAD! Mališani lečenje nastavljaju u Tiršovoj - evo u kakvom su zdravstvenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 21:25

DECA POVREĐENA U BUGARSKOJ STIGLA U BEOGRAD! Mališani lečenje nastavljaju u Tiršovoj - evo u kakvom su zdravstvenom stanju

Deca koja su juče povređena u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, nešto pre 20 časova bezbedno su stigla u Univerzitetsku deču kliniku Tiršova, u pratnji policije i pet saniteta.

Decu su dočekale dežurne ekipe koje su ih, zajedno sa lekarima i sestrama iz ambulantnih kola, smestili u bolnicu na dalje zbrinjavanje.

Dušan Milenković, specijalista urgentne medicine iz Urgentnog centra Niš ranije danas otkrio je detalje o stanju pacijenata.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svi pacijenti su stabilnog zdravstvenog stanja, mi ćemo pratiti njihove vitalne parametre od ovog trenutka pa nadalje. Imali smo izuzetnu saradnju i sa policijom i sa graničnicima i medicinskom službom iz Bugarske, tako da je sve proteklo bez ikakvih problema - rekao je Milenković.

Kako je rekao, deca su pretrpela veliki stres, pa će njima biti ukazana sva neophodna pomoć.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.