DECA POVREĐENA KOD KULE U TEŠKOM STANJU: Devojčica (14) i mladić (17) priključeni na VEŠTAČKO DISANJE, vozač UHAPŠEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 12:46

DECA POVREĐENA KOD KULE U TEŠKOM STANJU: Devojčica (14) i mladić (17) priključeni na VEŠTAČKO DISANJE, vozač UHAPŠEN

Maloletnici koji su zadobili teške povrede u udesu kod Kule u teškom stanju

Četrnaestogodišnja devojčica i sedamnaestogodišnji mladić koji su teško povređeni u nedelju u udesu na putu kod Kule u teškom su stanju, ali za sada su stabilno, potvrđuju u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.

Kako navode u Dečijoj bolnici, oni su i dalje u teškom stanju i na veštačkoj ventilaciji, jer su u udesu zadobili povrede opasne po život.

U toj saobraćajnoj nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poginulo je troje maloletnika, a najmlađa žrtva imala je 15 godina.

 Dvadesettrogodišnji M. S. uhapšen je zbog sumnje da je pijan izazvao nesreću, upravljajući vozilom u kojem se nalazilo šest osoba. On je zadobio lakše povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.