DECA NAM IZMIČU KONTROLI Monah Arsenije upozorio roditelje na strašnu sudbinu koja nas čeka ako POD HITNO ne reagujemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:52

"DECA NAM IZMIČU KONTROLI" Monah Arsenije upozorio roditelje na strašnu sudbinu koja nas čeka ako POD HITNO ne reagujemo

Tragedija koja je zadesila OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru početkom ovog meseca, naterala je mnoge da razmisle o tome kako odgajaju svoju decu, a jedno ozbiljno upozorenje stiglo je i od igumana manastira Ribnica.

Ponovo je jedna lekcija igumana manastira Ribnica, kako ga narod zna - monaha Arsenija, o vaspitanju dece - postala viralna na mrežama, a snimak se odnosi na jednu njegovu besedu koju je prekinula buka koju su pravila deca.

- Je l' možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo da sredimo ovu decu, ako je moguće ikako? Vidite, da vam kažem jednu stvar, to je ono što sam pričao juče, znači - deca nam izmiču kontroli. Nekada je ovo bilo nezamislivo da deca ovakvu buku i galamu prave, ovakav nered i ovakvu neposlušnost, znate. Slomili su nas i puštamo deci da rade šta hoće. Ta deca što sad ovo rade biće mnogo nezgodna kad porastu. Nećeš moći da im pisneš ništa. Čuvajte se toga - poručio je on vernicima koji su ga slušali.

- Ovo je potpuno nenormalno što se dešava. Ovolika buka, cika i piska i da niko ne vodi računa, da ja to moram da kažem... To je već neka... nešto nije u redu - zaključio je on.

Pogledajte i snimak:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.