DECA MINISTRA MOMIROVIĆA BILA U ŠKOLI U MOMENTU PUCNJAVE: Mališani evakuisani kući - Prvo su mislili da je neka vežba

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:50

DECA MINISTRA MOMIROVIĆA BILA U ŠKOLI U MOMENTU PUCNJAVE: Mališani evakuisani kući - "Prvo su mislili da je neka vežba"

Krvavi pir koji je šokirao Srbiju.

Deca Tomislava Momirovića, ministra unutrašnje i spoljne trgovine, bila su u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u momentu kada je došlo do pucnjave, nezvanično saznaju mediji.

Kako je ispričao sagovornik medija, deca ministra idu u drugi razred i, srećom, u momentu pucanjave nisu bila u blizini tog mesta, pa su uspešno evakuisana nakon nemilog događaja.

- Mališani su u prvi mah, kada je nastala panika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i evakuacija, mislili da je u pitanju neka vežba, kao one koje se izvode za slučaj opasnosti od požara. Tek kada su ih izveli postalo im je jasno da se zaista nešto strašno dogodilo i jako su se uplašili. Imajući u visu da su u pitanju mala deca, možete misliti koliki su strah osetili - ispričao je sagovornik medija.

Kako se saznaje, deca ministra već su dovedena kući, dok je Momirović u zgradi Vlade Srbije.

Podsetimo, u beogradskoj osnovnoj školi učenik je pucao na učenike i obezbeđenje. Prema nezvaničnim informacijama, najmanje jedna osoba je poginula, a povređeni, među kojima ima i životno ugroženih, primljeni su u Urgentni centar.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu čitajte klikom OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.