DEA RASKRINKALA HRKALOVIĆKU? Američki agenti snimili bivšu sekretarku MUP-a sa Kavčanima, na snimku i kokain?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2021, 23:16

DEA RASKRINKALA HRKALOVIĆKU? Američki agenti snimili bivšu sekretarku MUP-a sa Kavčanima, na snimku i kokain?!

Navodno je DEA predstavniku Srbije prezentovala snimke na kojima Hrkalovićka sa visokopozicioniranim pripadnicima podzemlja.

Kako navodi Kurir, Bivša državna sekretarka u MUP morala je da bude sklonjena sa funkcije pošto je američka Agencija za borbu protiv droge našoj policiji prezentovala video-materijale na kojima je sa visokim članovima kriminalnog klana.

Dijana Hrkalović morala je da bude sklonjena s funkcije državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslova posle zvanične posete tada visokog zvaničnika MUP Srbije američkoj Agenciji za borbu protiv droge (DEA), u maju 2019.

Na sastanku koji je održan u SAD predstavniku Srbije prezentovani su snimci na kojima je navodno tadašnja državna sekretarka sa visokopozicioniran pripadnicima podzemlja, bliskim kavačkom klanu.

- Agenti DEA, koji prate kanale trgovine velikim količinama droge, predstavniku MUP Srbije prikazali su video-snimak na kom je Dijana Hrkalović u društvu "kavčana". Na snimku se navodno vidi i kokain - otkrio je izvor.

Prema njegovim rečima, na sastanku koji nije protekao onako kako je planirano, jer je tema trebalo da bude dalja zajednička saradnja, predstavniku srpske policije doslovce je rečeno da pod takvim okolnostima nikakve saradnje između dve policije više neće biti.

Dijana Hrkalović je, podsetimo, istog meseca, u maju 2019, sklonjena iz MUP, koji je u saopštenju koje je dostavljeno medijima 29. maja objavio da "državna sekretarka Dijana Hrkalović od sutra više neće obavljati funkciju zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu".

Godinu i po dana kasnije, u jednom intervjuu, ona je izjavila da je s funkcije otišla "zbog borbe s opakom i komplikovanom bolešću".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.