DAVOS U 55 SEKUNDI Predsednik Vučić objavio novi snimak, evo kako je izgledalo putovanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 07:47

"DAVOS U 55 SEKUNDI" Predsednik Vučić objavio novi snimak, evo kako je izgledalo putovanje (VIDEO)

On je sinoć govorio u zapažanjima sa foruma.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije boravio je u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu.

Predsednik je na Instagramu objavio snimak ovog događaja u trajanju od 55 sekundi.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Bilo nam je važno da tokom Svetskog ekonomskog foruma čujemo šta svetski i evropski lideri, kao i ekonomski stručnjaci, govore o ekonomskoj budućnosti sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakvi su im planovi, na koji način će igrati tu igru između rasta i spasavanja od inflacije, kao i kojim merama će reagovati u budućnosti - poručio je predsednik Srbije.

- Za nas je najvažnije da sagledamo šta možemo da učinimo za naš narod. Uradićemo sve da budemo jednako dobro pripremljeni, a možda i bolje od mnogih najrazvijenijih zapadnoevropskih zemalja. Najvažnije je da nastavimo da se borimo, da radimo još jače i snažnije, kako bismo obezbedili i plate i penzije i sigurnost. To je naš put u budućnost i naša šansa, a na nama je da, sa mnogo energije i entuzijazma, uđemo u sve procese koji nas očekaju - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OD SLAVLJENA RASTA DO BRIGE ZBOG SLABOSTI Za 5 godina svetski lideri na Davosu drastično promenili stav o Kini

Izvor: Blic, 26.Maj.2022

Slavljen na Svetskom ekonomskom forumu 2017. godine, Si Đinping je sada optužen da je torpedovao globalnu ekonomiju svojom katastrofalnom Zero COVID strategijom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.