DAVIO DEVOJKU DOK SE NIJE ONESVESTILA, A ONDA JU JE BRUTALNO ZLOSTAVLJAO: Ali tek je na njegovom telefonu POLICIJA PRONAŠLA ZAISTA JEZIV SADRŽAJ (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 21:11

DAVIO DEVOJKU DOK SE NIJE ONESVESTILA, A ONDA JU JE BRUTALNO ZLOSTAVLJAO: Ali tek je na njegovom telefonu POLICIJA PRONAŠLA ZAISTA JEZIV SADRŽAJ (FOTO/VIDEO)

Priznao je zločine.

Amerikanac (31), koji je u junu prošle godine kod nemačkog dvorca Nojšvanštajn gurnuo dve američke državljanke niz provaliju, priznao je danas krivicu.

- Optuženi je počinio nesaglediv zločin - rekao je njegov branitelj Filip Mueler.

Optuženi, čije ime nije objavljeno u skladu s nemačkim pravilima o privatnosti, složio se s izjavom svog advokata, ali nije odgovorio ni na jedno pitanje. On se tereti za ubistvo, silovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušaj ubistva i posedovanje dečje p*rn*grafije.

A US tourist is on trial in Germany, accused of killing a woman and and seriously wounding another near the Neuschwanstein castle pic.twitter.com/dOpTFKzEiW

— Reuters (@Reuters) February 19, 2024

Optužbe za ubistvo nose maksimalnu kaznu doživotnog zatvora u Nemačkoj. Napad se dogodio 14. juna prošle godine u blizini zamka, mosta sa kojeg se pruža pogled na dvorac, koji je turistička atrakcija.

Tužitelji kažu da je optuženi slučajno sreo dve strankinje, stare 21 i 22 godine, na planinarskoj stazi i namamio ih sa staze. U saopštenju su naveli da je 21-godišnjakinju prvo oborio na tlo i pokušao je da je skine. Njena prijateljica je pokušala da joj pomogne i u toku rvanja ju je nasilnik gurnuo sa litice.

https://t.co/5904j66YDK

So the guy who murdered Eva Liu and tried to murder Kelsey Chang is apparently named "Troy B" and is from Lincoln Park, Michigan, and will not be extradited to the US.

— 영노 (@yeongno3) June 19, 2023

Pala je s oko 50 metara i zadobila povrede glave, modrice i ogrebotine, ali je preživela. Osumnjičeni je zatim davio mlađu ženu dok se nije onesvestilai silovao je, istaknuli su tužitelji, pre nego što ju je gurnuo niz provaliju nakon čega je preminula.

Tužitelji tvrde da su od osumnjičenog oduzeli laptop i mobilni telefon koji su sadržali materijale s*ksualnog zlostavljanja dece. Napadnute devojke nisu poznavale muškarca pre nego što su ga srele u blizini zamka. Osumnjičen je uhapšen ubrzo nakon napada. Izricanje presude očekuje se najranije sredinom marta.

Izvor: Srbija Danas/Mondo/M.Š./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.