DATUM KOJI ĆE UVEK OSTAVLJATI GORČINU Ana Brnabić na 20. godišnjicu pogroma: Jedna od najokrutnijih vrsta nasilja za koje znamo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 20:42

"DATUM KOJI ĆE UVEK OSTAVLJATI GORČINU" Ana Brnabić na 20. godišnjicu pogroma: Jedna od najokrutnijih vrsta nasilja za koje znamo

Brnabić je istakla da sećanje na ovu vrstu nasilja ne sme da izbledi.
Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila sе na svom Instagram profilu i istakla da će današnji datum uvek ostavljati gorčinu u našem srcu i duši.
- Ovaj datum će uvek ostavljati gorčinu u našem srcu i duši. Te 2004. godine, odigralo se jedno od najvećih etničkih čišćenja od Drugog svetskog rata, u samom srcu Evrope. Hiljade i hiljade ljudi srpske nacionalnosti proterano je sa svojih ognjišta, a uništeni su manastiri i istorijski spomenici nemerljive vrednosti, od kojih su mnogi bili pod zaštitom Uneska - poručila je na svom Instagram profilu premijerka Srbije Ana Brnabić.
Kako dodaje, pored ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.