DAŠ BUBREG ZA KILO MESA! Šok u prodavnici u Srbiji - ljude RAZBESNELA CENA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 10:07

DAŠ BUBREG ZA KILO MESA! Šok u prodavnici u Srbiji - ljude RAZBESNELA CENA! (FOTO)

Jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio je fotografiju koju je uslikao u jednoj prodavnici u Srbiji na kojoj se vidi koliko je platio kilogram mesa.

Poslednjih meseci cena mesa u srbiji gotovo je udvostručena u odnosu na prethodnu godinu.

Kao razlog se navode manja ponuda i visoka cena hrane za životinje.

Svesni smo situacije da su cene otišle u nebesa, pa vam je za ručak potrebno mnogo više novca nego ranijih godina.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slici se vidi da skoro kilogram junećeg bifteka (956 grama) košta skoro 4.290 dinara.

iju😵‍💫 pic.twitter.com/ZJepGreHT2

— Sara (@lasara_h) January 25, 2023

U opisu fotografije stajalo je "Iju", a komentari na objavu su se samo nizali.

- "Je l' to ono zlato što je pronađeno?", "Moguće da je od zlata biftek", "pa mislim da sam krajem novembra kupovala ali da nije bila ovolika cena", "Vidi cenu kilograma, svi ćemo zlato u zube", "To june nije paslo našu travu kako mi se čini", "Nisam znala da baš ovoliko košta", "Daš bubreg za kilo bifteka." - neki su od komentara. 

Ljudi nisu mogli da veruju šta vide, a mnogi su se pitali čime se hranilo "june" i koliko košta kilogram mesa koje je ranijih godina bilo skuplje od junetine, recimo teletina, ako je junetina 4.000 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.