DARKO ELEZ STIŽE U SRBIJU? Detektiv Uglješa Grgur otkrio: Biće saslušan u narednih deset dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 00:56

DARKO ELEZ STIŽE U SRBIJU? Detektiv Uglješa Grgur otkrio: Biće saslušan u narednih deset dana

Privatni detektiv Uglješa Grgur gostujući u Jutarnjem programu na Hepi televiziji ekskluzivno je otkrio da će do kraja sledeće nedelje u Srbiju doći Darko Elez.

- Za naše gledaoce bih ekskluzivno rekao da do kraja iduće nedelje a najdalje 10 dana očekujemo Darka Eleza u Srbiji i očekujemo njegovo svedočenje, prilikom čega ćemo otkriti i saznati mnogo o ubistvima Miše Ognjanovića, Markuša i drugih najtežih krivičnih slučajeva u Srbiji - rekao je Grgur. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Detektiv je naglasio da će dolaskom Eleza u Srbiju bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović biti u strahu.

- Dolaskom Eleza ona neće videti ni Sunca ni Meseca - kaže detektv.

- Njegovim dolaskom iduće nedelje saznaćemo pravu istinu, to će sve biti potkrepljeno dokazima i činjenicama naša država je to pametno uradila - dodao je Grgur.

Podsetimo, najave Uglješe Grgura su se i ranije ispostavile kao tačne među kojima je i najava hapšenja Dijane Hrkalović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.