DARKA LAZIĆA PORED RODITELJA I ANE MOŽE DA VIDI SAMO BRAT! Pevača će primiti na Banjici po HITNOM postupku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKA LAZIĆA PORED RODITELJA I ANE MOŽE DA VIDI SAMO BRAT! Pevača će primiti na Banjici po HITNOM postupku

Darka Lazića pored majke Branke, oca Dragana i još uvek zakonite supruge Ane Sević, može posetiti i mlađi brat Dragan kao član porodice, ali samo na kratko, jer je pevač i dalje u kritičnom stanju

Lazić je u jezivoj saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede glave, povredu kičme, prelom rebara, butne i karlične kosti, višestruki prelom noge, probijenu plućnu maramicu, nagnječenje plućnog krila, kao i hematom na levom bubregu. U četvrtak 25. oktobra operisan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u KBC Zemun i izvađena mu slezina zbog obilnog krvarenja, a već dan posle se oseća bolje, što su potvrdili njegovi mama Branka i brat Dragan.

Jedan Darkov prijatelj izjavio je da su porodica i prijatelji već razgovarali sa lekarima ortopedije Banjici.

Najbližima pevaču navodno je rečeno da će ga primiti po hitnom postupku kada se saniraju povrede glave i pevačevo opšte stanje sredi.

- Kuk i nogu će mu raditi na Banjici, sve je završeno, samo da njemu ovo ostalo bude dobro - rekao je on, vidno raspoloženiji nego prethodnog dana.

Podsećamo, pevač je u nesreći zadobio povrede glave - spoljni hematom i frakture kostiju lica, polomljeno mu je devet rebara, probušeno plućno krilo, zadobio je prelom butne i kralične kosti... U međuvremenu mu je pukao kapilar koji napaja bubrege, pa poslat i na dijalizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.