DARIJU KISIĆ TEPAVČEVIĆ DOČEKALO NEZABORAVNO IZNENAĐENJE: Stigla joj pošiljka koju ni ona sama nije očekivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 22:26

DARIJU KISIĆ TEPAVČEVIĆ DOČEKALO NEZABORAVNO IZNENAĐENJE: Stigla joj pošiljka koju ni ona sama nije očekivala

Darija Kisić Tepavčević je bila oduševljena što je u njenu kancelariju već došlo proleće

Ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević u sredu ujutru u kancelariji je dočekalo mirisno iznenađenje, koje je u njen radni prostor unelo dah proleća.

Pre nego što je ministarka stigla na posao, baka Danica Šmic (83) najstarija volonterka u Srbiji, donela je buketić svežih ljubičica.

Kako je rekla saradnicima u kabinetu, sama ih je je ubrala i na ovaj način je htela da se zahvali Dariji za razgovor koje su vodile u decembru, kada je ministarka nju obradovala ružama.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Iz Emirata stigla medicinska oprema, dočekala je Kisić Tepavčević

Izvor: N1 televizija, 12.Mar.2021, 13:14

Medicinska oprema, koju su Ujedinjeni Arapski Emirati donirali Srbiji, stigla je danas, a na beogradskom aerodromu dočekali su je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević i ambasador te zemlje u Beogradu Mubarak Said El Daherij, saopštila je Vlada Srbije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.