DANIMA KRALI IZ MAGACINA ŠTA SU STIGLI: Akcija policije u Majdanpeku, uhapšena dva muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 16:56

DANIMA KRALI IZ MAGACINA ŠTA SU STIGLI: Akcija policije u Majdanpeku, uhapšena dva muškarca

Nisu birali

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su I.M. (38) i S.R. (28) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa.

Osumnjičeni se terete da su u proteklih par dana više puta obili magacinski prostor jedne kompanije u Majdanpeku, i iz njega ukrali gume za terenska vozila, bakarnu žicu, sanitarije i druge stvari i tom prilikom naneli milionsku materijalnu štetu kompaniji.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.