DANIEL KAJMAKOSKI: Daću sveo od sebe za superfinale!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANIEL KAJMAKOSKI: Daću sveo od sebe za superfinale!

Daniel Kajmakoski, skroman mladić iz Makedonije i miljenik publike celog regiona, u sedmoj uživoj emisiji nije dao svom maksimum po mišljenju žirija.

Daniel je pevao možda i najtežu pesmu do sada, čuveni hit "Unchained Melody", a po završetku nastupa sudije "X Faktora" su izjavile da ovo nije bio njegov najbolji nastup, da je falilo energije, ali da je i pored toga sjajno izveo ovu pesmu.

"Ti znaš da si već velika zvezda, ova pesma mi je dosadna, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << si ti bio odličan", rekao je njegov mentor Željko Joksimović.

Danel je po završetku nastupa, za "X Patrolu" izjavio da ni on nije bio baš zadovoljan svojim nastupom.

"Imao sam ogromnu tremu i suviše sam razmišljao za vreme nastupa. Nisam bio opušten i možda je zato falilo energije. Iskreno, nisam zadovoljan. Nadam se da će u sledećoj emisiji biti bolje. Hvala mentorima na dobronamernim kritikama, veoma poštujem njihov sud. Daću sve od sebe sledećeg utorka!", obećao je Makedonac.

Podsetimo, u sledećoj uživo emisiji koja je na program u utorak uveče na Pink televiziji očekuje nas veliko uzbuđenje, jer ćemo konačno saznati imena pet superfinalista ovog popularnog šou programa - zato glasajte za svoje favorite!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DANIEL: Nisam dobro pevao, imao sam ogromnu tremu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Mar.2014

- Suviše sam razmišljao za vreme nastupa. Nisam bio opušten i možda je zato falilo energije - priznaje makedonski pevač

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.