Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS U "BLICU" Ministarka Ana Brnabić pod reflektorom

U današnjem štampanom izdanju lista "Blic" pročitajte ekskluzivni intervju sa Anom Brnabić, ministarkom državne uprave i lokalne samouprave.

U intervjuu ministarka Brnabić govori o aferi "prisluškivanje", autovanju u državnoj službi, otkazima i zapošljavanju u državnoj upravi, o tome da li se plaši da će biti žrtva neke nove rekonstrukcije vlade, o podršci porodice i o još mnogo toga...

U današnjem "Blicu nedelje" pročitajte i sve o našim najpoznatijim jutjuberima, kao i intervju sa Zdravkom Čolićem u kome otkriva kada planira da snima novi album.

Čitajte "Blic"!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MINISTARKA POD REFLEKTOROM Ana Brnabić: U Vladi sam zbog stručnosti, a ne zato što sam branila Vučićevog kuma

Izvor: Blic, 28.Avg.2016

Komentari da mi je mesto u Vladi Srbije ponuđeno zbog istupa u aferi "prisluškivanje" su maliciozni, kaže u intervjuu za "Blic" ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić...Ona navodi da treba biti oprezan s takvim ocenama...- Bićemo u situaciji da niko stručan neće prihvatiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.