DANAS SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Vučić najavio detalje o Belivuku i njegovoj ekipi koji će šokirati javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 08:08

DANAS SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Vučić najavio detalje o Belivuku i njegovoj ekipi koji će šokirati javnost

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana je za danas u 18 sati.

Na današnjoj sednici bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji.

Vučić je ranije poručio da će borba protiv organizovanog kriminala u svakom slučaju biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih koji im se ne dopadaju način rešavanja problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

To se pre svega odnosi na zloglasni klan Veljka Belivuka.

- Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi - rekao je ranije Vučić.

Prema ranijim najavama, sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biće održana danas u 18 časova, a predsedavaće predsednik Srbije.

Sednica je trebalo da bude održana 27. februara, ali je odložena zbog formalno pravnih problema, kako bi se obavila dodatna veštačenja.

Vučić je, najavljujući sednicu rekao da će na njoj biti objavljeni dokaze o kriminalnim aktivnostima grupe Veljka Belivuka.

On je dodao da će objavljivanje tih detalja šokirati građane Srbije, ali i celu Evropu i svet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEOMA VAŽNA PITANJA NA STOLU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Večerašnji sastanak od velike važnosti za Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana je za danas u 18 sati...Na današnjoj sednici bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji...Pred samu sednicu predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je fotografiju na svom Instagram profilu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.