DANAS PROMENLJIVO I NESTABILNO: U ovim delovima Srbije očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, ali i vetar OLUJNE snage! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 07:18

DANAS PROMENLJIVO I NESTABILNO: U ovim delovima Srbije očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, ali i vetar OLUJNE snage! (FOTO)

Vremenska prognoza za dan 22. jul 2023 godine

Promenljivo oblačno uz duže sunčane intervale, naročito na jugu Srbije, i ređu pojavu kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

U severnim, zapadnim i centralnim krajevima kasno posle podne, uveče i tokom noći nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, kao i uslovima za nepogode sa jakim i olujnim severozapadnim vetrom, ponegde i gradom.

Sa oblacima stiže i malo svežiji vazduh i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najviše na severu spušta temperaturu.

Ujutru od 17 do 21 stepen, najviša dneva od 29 na severu do 36 na jugu.

U Beogradu večeras pjuskovi i olujni vetar oko 22 sata.

Pratite upozorenja prognostičara, ne rizikujte i na vreme potražite zaklon u zatvorenom prostoru.

Danas sunčano, a naredne večeri ponovo uslovi za oluju.

Temperatura do 29 stepeni, što je 5 manje nego danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.