DANAS PRESUDA TANJI MAHUD ZA UBISTVO 8-MESEČNE ĆERKICE ANJE: Tužilaštvo traži 30 godina robije za čedomorku

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS PRESUDA TANJI MAHUD ZA UBISTVO 8-MESEČNE ĆERKICE ANJE: Tužilaštvo traži 30 godina robije za čedomorku

Tanja Lakić Mahud (41), koja je optužena za teško ubistvo osmomesečne ćerke Anje, juče je prvi put, na samom kraju suđenja, priznala da je svojoj bebi dala metadon jer je "mislila da krizira".
Ona je prethodno ponovila da je dugogodišnji narkoman, kao i da je dete rođeno sa metadonskom krizom jer je ona ovaj lek uzimala tokom trudnoće.
- Moguće je da sam joj dala metadon jer je plakala,. pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam milslila da je u krizi, ali to ne znači da sam htela da je ubijem. Ja sam dobra majka - govorila je juče optužena čedomorka, ali se na njenom licu nije videla griža savesti. Inače, ona je ranije tvrdila da se beba najverovatnije otrovala dok ju je dojila, što su veštaci opovrgli.
Sud je juče uoči izlaganja završnih reči kao dokaz izveo i svesku koja je pronađena u stanu njene majke, u trenutku kada je na terasi u kesama za smeđe pronađen i leš bebe. Lakićeva je potvrdila da je rukopis njen, a potom pročitala nekoliko nečitkih poruka:
"Dragi moji, napuštavam vas i vodim moju Anju", "Nećemo biti tu fizički, ali gledaćemo vas odozgo", "Treći pokušaj, nikako da se ubijem", samo su neke u nizu poruka iz sveske koje je tužilaštvo ocenilo kao najavu ubistva i samoubistva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.