DANAS NASTAVLJENI RADOVI: Obnova puta Velika Plana – Markovac

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 17:12

DANAS NASTAVLJENI RADOVI: Obnova puta Velika Plana – Markovac

Izdvojeno je 300 miliona dinara za obnovu puta Velika Plana – Markovac.

Danas su nastavljeni pre desetak dana prekinuti radovi na asfaltiranju državnog puta Velika Plana – Markovac.

Do prekida radova bilo je došlo zbog toga što je izvođač radova Preduzeće za puteve Požarevac moralo da mehanizaciju hitno angažuje na drugom gradilištu.

U toku su radovi na postavljanju završnog sloja asfalta na putu kroz Staro Selo.

Za obnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog puta Vlada Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izdvojili su 300 miliona dinara.

Prvi sloj asfalta postavljen je na deonici od ulaza u Markovac iz pravca Lapova pa sve do ulaza u grad Veliku Planu.

Za desetak dana, kada na toj deonici bude postavljen i drugi, završni sloj asfalta, Preduzeće za puteve iz Požarevca pristupiće obnovi glavne gradske ulice, od GOŠE do raskrsnice kod glavne autobuske stanice.

Podsećamo, u oktobru Vlada Srbije obnovila je put od Velike Plane do manastira Pokajnica i Crkve Zahvalnice u Radovanjskom lugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.