DANAS LEDENO! U Beogradu  VETAR, SNEG I POLEDICA, pogledajte koliko će potrajati NEVREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS LEDENO! U Beogradu VETAR, SNEG I POLEDICA, pogledajte koliko će potrajati NEVREME

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, u većini krajeva sa susnežicom i snegom, uz formiranje snežnog pokrivača koji će u većini mesta biti oko 5 centimetara, a u jugozapadnim i centralnim krajevima do 10 cm, lokalno i više, narocito u planinskim predelima.

Na krajnjem istoku moguća je i kiša. Vetar slab i umeren, na severu Vojvodine i u planinskim predelima ponegde i jak, severni i severozapadni.

Dnevna temperatura bez većeg kolebanja, u intervalu od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nule do 4 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja oko 1 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do subote će biti hladno sa slabim, a od petka i umerenim jutarnjim mrazem i najvišom temperaturom oko ili malo iznad 0 C.

U četvrtak delimično razvedravanje, samo je još ujutru ponegde na jugu i istoku moguće provejavanje slabog snega. Zatim do kraja perioda malo i umereno oblačno i uglavnom suvo, a od nedelje i postepeno toplije.

U četvrtak i petak na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvaće jak, povremeno i olujni jugoistočni vetar, koji će u subotu biti u slabljenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas hladnije, sa susnežicom i snegom

Izvor: Blic, 28.Nov.2018

U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, u većini krajeva sa susnežicom i snegom, uz formiranje snežnog pokrivača koji će u većini mesta biti oko 5 centimetara, a u jugozapadnim i centralnim krajevima do 10 cm, lokalno i više, naročito u planinskim predelima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.