DANAS JOŠ TOPLIJE, TEMPERATURA IDE NA PLUS 34: Posle letnjih dana, stiže NAGLA PROMENA - od ovog datuma prognoza najavljuje HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 07:40

DANAS JOŠ TOPLIJE, TEMPERATURA IDE NA PLUS 34: Posle letnjih dana, stiže NAGLA PROMENA - od ovog datuma prognoza najavljuje HAOS

Kakvo nas vreme očekuje danas pogledajte u novoj prognozi RHMZ za Srbiju.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, u brdsko-planinskim predelima zapadne i južne Srbije, očekuju se kiša i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Duvaće slab i promenljiv vetar, a temperature će se kretati od 13 do 34 stepena. Tokom noći na krajnjem severu i severoistoku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, duvaće slab i promenljiv vetar, a temperature će se kretati od 17 do 33 stepena.

Do petka će se zadržati pretežno sunčano vreme, dok će za vikend doći do naoblačenja sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature uz uslove za lokalnu pojavu nepogoda sa gradom i većom količinom padavina za kratko vreme.

Od nedelje će samo na severu biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Pretežno sunčano vreme očekuje se u utorak i sredu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.