DANAS JE ZA MENE NAJTEŽI DAN OD KADA SAM PREDSEDNIK Vučić uputio samo jedno pitanje Amerikancima

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 20:55

"DANAS JE ZA MENE NAJTEŽI DAN OD KADA SAM PREDSEDNIK" Vučić uputio samo jedno pitanje Amerikancima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se nakon Sednice saveta za nacionalnu bezbednost.

Vučić je govoreći o dešavanjima na KiM upitao Amerikance jedno pitanje.

- Recite nam koji sporazum poštuje Priština, koji sporazum vi poštujete? Jel to povelja UN,  jel to rezolucija 12 44? Jel to Briselski sporazum , jel to Vašingtonski sporazum? Jedan akt nam kažite koji vi Amerikanci poštujete i koji poštuje Priština. Dajte da se držimo tog akta - rekao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i konstatovao:

- To je akt "danas nam se može sve koliko hoćemo i kako hoćemo".

- Mi smo priterani uza zid, za mene je danas najteži dan od kada sam predsednik Republike, preda mnom je najteža noć - rekao je Vučić.

- Naše je da pozivamo na mir, da niko ne dira pripadnike KFORA i Elukesa, da puste na slobodu nevinog čoveka, ali oni neće da ga puste - kaže Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.