DANAS JE NAJTOPLIJI DAN OVE NEDELJE: Ali nosite kišobrane sa sobom jer nam uskoro stiže DRASTIČNO POGORŠANJE VREMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 08:15

DANAS JE NAJTOPLIJI DAN OVE NEDELJE: Ali nosite kišobrane sa sobom jer nam uskoro stiže DRASTIČNO POGORŠANJE VREMENA

Subota će biti najtopliji dan ove sedmice, a već u nedelju trebaće nam kišobrani.

 Danas će veći deo dana biti sunčano.

Uveče će do severa zemlje stići oblaci donoseći Vojvodini kišu, a naredne noći i ostalim predelima. Biće to slabe padavine. Još sutra topao vazduh iznad Balkana, a od nedelje stiže svežiji.

Jutarnja temperatura od -3 do 4 stepena, najviša dnevna od 12 do 16. Na rubu Beogradu ujutru magla, zatim sunčano, a uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naoblačenje. Temperautra do 16 stepeni.

Subota: Jutro hladno, ponegde sa slabim mrazem i kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, južni i jugoistočni, krajem dana i tokom noći na severu u skretanju na severozapadni pravac. Najniža temperatura od -3 do 4, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni. Uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje tek ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom.

Nedelja: Prolazno naoblačenje sa slabom kratkotrajnom kišom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac. Najniža temperatura od -1 do 7, a najviša od 11 do 14 stepeni.

Ponedeljak: Umereno do potpuno oblačno,  tek ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša od 10  do 13 stepeni.

Utorak: Umereno do potpuno oblačno,  tek ponegde sa slabom kišom i to uglavnom na zapadu i jugu zemlje, a u planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 9  do 12 stepeni.

Umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo.

Izvor: Srbija Danas/RTS/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.