DANAS JE KLJUČAN DAN! Marjanovićev telefon skida MRAK SA UBISTVA PEVAČICE: Misterija stigla do samog kraja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 09:40

DANAS JE KLJUČAN DAN! Marjanovićev telefon skida MRAK SA UBISTVA PEVAČICE: Misterija stigla do samog kraja!

U nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću (41), optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene (33), danas bi pred Višim sudom u Beogradu trebalo da budu predstavljeni rezultati veštačenja njihovih telefona i međusobne komunikacije na dan zločina, 2. aprila 2016.

Ovaj nalaz je, inače, od presudnog značaja imajući u vidu da je najvećim delom na osnovu njega i napisana optužnica.

Kako je ranije objavljeno, veštaci su utvrdili da je Marjanović bio u neposrednoj blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokojne supruge u vreme ubistva, čime je demantovana njegova odbrana da se tada nalazio na udaljenosti od oko 650 metara.

Na osnovu veštačenja baznih stanica mobilne telefonije, konstatovano je da su Zoran, Jelena i njihova tada petogodišnja ćerka Jana tačno u 16.23 časova krenuli "mercedesom" od kuće u Borči ka nasipu. Parkirali su se kod rampe "Stadion" u 16.36, posle čega se Jelena popela na nasip i krenula da džogira.

Analizom telefona ubijene pevačice "Granda" utvrđeno je da ju je u 16.41 pozvala porodična kuma Vera Vukomanović i da je taj razgovor trajao 35 sekundi. Jelena je zatim u 16.43 poslala SMS poruku doktorki Milani Šišić, a u 16.50 je pozvala pokojna majka Zorica, što je trajalo 53 sekunde.

S druge strane, sudski veštaci su naveli da je Zoran isključio svoj telefon u 16.38, praktično čim je sa ženom i ćerkom stigao do nasipa! Odmah zatim je sa Janom peške krenuo za Jelenom.

Usput je kazao detetu da ga sačeka na nasipu, a onda je požurio ka Jeleni, sustigao je i namamio da siđu na travnatu površinu pored kanala, između 16.56 i 17.04. Nekim oštrim predmetom navodno je ubo najpre u lakat i vrat.

Napadnuta žena je tada krenula da beži ka kanalu, gde je sustigao i zadao još osam smrtonosnih udaraca u glavu. Zoran je potom, kako se navodi u optužnici, uključio mobilni telefon tačno u 17.04 i u narednih deset minuta je pozivao sedam puta Jelenin broj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI ĆE BITI POMAKA U SLUČAJU UBIJENE PEVAČICE? Nastavlja se suđenje za ubistvo Jelene Marjanović, KLJUČNI ZAKLJUČCI VEŠTAKA

Izvor: Blic, 10.Jul.2020

Veštaci telekomunikacione struke danas bi, u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću (42), optuženom da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), trebalo da svedoče i konačno razjasne gde su bili mobilni telefoni porodice okrivljenog, za koje su bazne stanice navodno...

Nastavak na Blic...

Odloženo suđenje Zoranu Marjanoviću za 24. septembar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2020

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, odloženo je danas pred Višim sudom u Beogradu za 24. septembar...Do odlaganja je došlo jer na suđenje nije mogao da dođe stručni savetnik Marjanovićeve odbrane za telekomunikacije...Danas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.