DAN ŽALOSTI U KRALJEVU: Zastave na pola koplja zbog TRAGIČNE SMRTI bračnog para Bogojević

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 18:16

DAN ŽALOSTI U KRALJEVU: Zastave na pola koplja zbog TRAGIČNE SMRTI bračnog para Bogojević

Nije bilo spasa za Cmilkju i Radeta

Povodom tragične smrti bračnog para u poplavama 23. juna, gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić doneo je Odluku o proglašenju 30. juna danom žalosti na teritoriji grada Kraljeva.

Iz gradske uprave podsećaju da je nakon obilnih padavina koje su pogodile Kraljevo, 23. juna nabujala reka Studenica, sa kojom se spojio i lokalni potok, zarobila kuću bračnog para Bogojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u selu Ðakovo, u zaseoku Živička.

Reka Studenica odnela je veći deo kuće Bogojevića, garažu, pomoćne objekte i svu mehanizaciju, a Cmiljku (74) i godišnjeg Radeta Bogojevića (81) spasioci nisu pronašli u objektu.

Povodom tragične smrti bračnog para u poplavama 23. juna, gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić doneo je Odluku o proglašenju 30. juna Danom žalosti na teritoriji grada Kraljeva.

Dan žalosti obeležiće se spuštanjem zastave na pola koplja ispred zgrade organa grada Kraljeva i na svim javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Grad.

Sve javne, kulturne i sportske manifestacije zakazane za Dan žalosti se odlažu, dok se u ugostiteljskim objektima ne može emitovati muzika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.