DAN PRED IZBORE: KFOR IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE! Velika promena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN PRED IZBORE: KFOR IZDAO VAŽNO SAOPŠTENJE! Velika promena!

Ovome se niko nije nadao

Nakon jednogodišnjeg mandata, zamenik komandanta KFOR-a, austrijski brigadni general Rajnhard Rikenštul, predao je danas odgovornost švajcarskom brigadnom generalu Loranu Mišou koji stupa na dužnost.

General Rikenštul tokom oproštajnog govora izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo zbog svih dostignuća postignutih intenzivnim radom tokom ove godine, saopšteno je iz KFOR-a.

On je potvrdio blisku saradnju sa komandantom KFOR-a i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svim ostalim pripadnicima KFOR-a tokom prošle godine.

- Stojimo ovde, rame uz rame, kao saborci kako bi postigli međusobno pomirenje i utrli put ka pozitivnoj perspektivi budućnosti - rekao je general Rikenštul.

Komandant KFOR-a, general Lorenco D''Adario opisao je odlazećeg zamenika komandanta kao "sjajnog savetnika i druga, čoveka od kvaliteta, duhovne posvećenosti i odlučnosti" koji je podržan timom postigao odlične rezultate u KFOR-u, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.