DAN ODLUKE: U Kotoru danas počinje suđenje Sari Vidak

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN ODLUKE: U Kotoru danas počinje suđenje Sari Vidak

Ima li pravde u Crnoj Gori?

Beograđanka Sara Vidak (20) danas će prvi put biti izvedena pred Osnovni sud u Kotoru, koji treba da donese odluku o tome da li je kriva za navodni napad na prekršajnog sudiju Jelenu Stanišić.

Pročitajte i:

- Optužnica je podignuta ekspresno, i to samo na osnovu neistina koje je iznela sudija. U istrazi su saslušani, osim Sare i sudije Stanišić, svedoci koji su bili zaposleni u sudu i jedan policajac. Sarina majka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao ni njen verenik, iako su bili svedoci svega što se dešavalo, dosad nisu dali iskaz - navodi izvor.

Sari Vidak, koja je u Crnoj Gori bila sa porodicom na odmoru, na teret se stavlja da je napala sudiju tako što ju je uhvatila za ruku, zavrnula je i izgrebala, jer je, kako to tvrdi sudija, bila besna zbog toga što je Sarin verenik kažnjen sa 90 evra zbog čukanja na parkingu.

Sa druge strane, Sara je ispričala da incident koji se dogodio ispred sudnice nije imao nikakve veze sa kaznom, već se tim što je sudija u zapisnik unela pogrešan broj registrarske tablice. Sara je nakon toga zamolila sudiju da ispravi grešku, što je nju iznerviralo i tada je iznervirano zgrabila devojku za ruku. Shvativši da je preterala, počela je da doziva policiju i tada je devojku lažno optužila da je zapravo ona nju napala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČINJE SRAMNO SUĐENJE BEOGRAĐANKI Sara Vidak danas pred sudom, porodica u suzama: Samo da se OVA AGONIJA ZAVRŠI

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Nadam se najboljem, da će se danas ova agonija završiti - kaže za "Blic" Beograđanka Olivera Kovačević-Vidak, majka devetnaestogodišnje Sare koju kotorsko tužilaštvo tereti za napad na sudiju Suda za prekršaje Jelenu Stanišić (39).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.