DALI SU MALOLETNICI IZ NIŠA ALKOHOL I IMALI SEKS SA NJOM: Istraga je otkrila užasavajuće detalje

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALI SU MALOLETNICI IZ NIŠA ALKOHOL I IMALI SEKS SA NJOM: Istraga je otkrila užasavajuće detalje

Više javno tužilaštvo u Nišu obustavilo je istragu protiv N.J. (27) i S.Ž. (24) osumnjičenih za obljubu petnaestogodišnje devojčice zbog nedostatka dokaza, dok je njihov prijatelj N.I. (20) koji je takođe vodio ljubav sa maloletnicom, optužen samo za podvođenje jer je u svojoj kući organizovao susret sa devojčicom.

Protiv sve trojice bila je podneta krivična prijava za obljubu nad nemoćnim licem za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do deset godina, ali je istraga pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je maloletnica seksualni odnos sa trojicom imala dobrovoljno.

Kako se navodi u optužnom predlogu, N.I. se tereti da je 8. jula ove godine omogućio vršenje obljube i sa njom izjednačenog čina S.Ž. i N.I. sa maloletnicom,  tako što je najpre preko Fejsbuka pozvao da dođe kod njega, a potom je na isti način kontaktirao S.Ž. Kada je i on došao, svi su pili viski i energetsko piće, da bi nedugo zatim obojica sa petnaestogodišnjakinjom u više navrata imali seksualne odnose. N.I. je zatim telefonom pozvao N.J. koji je takođe polno opštio sa devojčicom.

Saša Knežević, advokat trojice mladića saopštio je da je istragom ustanovljeno da petnaestogodišnjakinja nije bila nemoćna, što je glavni element za postojanje krivičnog dela koje im je isprva bilo stavljeno na teret.

- Komisija veštaka neuropsihijatara je ustanovila da devojčica nije bila u stanju nemoći zbog konzumacije alkohola te da nisu postojali fizički tragovi koji bi dokazali prisilan seksualni odnos  - saopštio je Knežević.

Trojica mladića uhapšena su na osnovu prijave devojčicinih rođaka kojima se ona požalila  da je napastvovana.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NI: Namamili maloletnicu na seks

Izvor: OkRadio.rs, 13.Okt.2016, 08:37

Trojiica Nišlija preko društvene mreže namamili maloletnu sugrađanku kako bi sa njom imali seks. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je optužni predlog protiv N. I. (20) iz ovog grada jer je 8. jula dogovorio grupni seks sa 15-godišnjom devojčicom, u kom su učestvovala i njegova dva...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.