DAJEM SVE PARE SAMO DA SRBIJA PLIVA U KRVI Želja za osvetom ne poznaje granice - monstruozni Zvicer želi osvetu Belivuka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:04

"DAJEM SVE PARE SAMO DA SRBIJA PLIVA U KRVI" Želja za osvetom ne poznaje granice - monstruozni Zvicer želi osvetu Belivuka

Odbegli šef kavačkog klana Radoje Zvicer preti da će se krvavo osvetiti državi Srbiji, a na meti su predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić i ministar policije Aleksandar Vulin.

Srpske bezbednosne službe došle su do informacija da je Zvicer svojim ljudima poručio da će platiti 10 miliona evra da "Srbija pliva u krvi"!

Vođa "kavčana" tražiod svojih ljudi koji su i dalje na slobodi da se osvete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru policije Aleksandru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vulinu, ali i svim policajcima koji su vodili istragu protiv njega i klana Veljka Belivuka koji je vršio zverske zločine u Srbiji.

- On je, uz pomoć saradnika iz vrha vlasti u Crnog Gori, uspeo da izbegne hapšenje i da preko Albanije i Turske pobegne preko okeana. Zvicer je ipak sve vreme pod nadzorom naših bezbednosnih službi, koje su uspele da isprate svaki njegov korak. Najpre je pobegao u Albaniju, a zatim je privatnim avionom, koristeći lažni pasoš, otišao u Istanbul - kaže sagovornik blizak istrazi.

On istiće da se Zvicer u Južnoj Americi kreće na relaciji Brazil - Kolumbija - Peru - Urugvaj.

- Često prelazi granice koristeći četiri lažna pasoša, od kojih najčešće koristi hrvatski i ukrajinski. On je van sebe od besa što je nejgov, nekada najmoćniji klan na Balkanu razbijen, i to zaslugom srpskih bezbednosnih službi. U presretnutim porukama koje je poslao saradnicima poručio je da će platiti deset miliona evra da "Srbija pliva u krvi" i da će pozlatiti svakog ko likvidira Vučića, Vulina i sve policajce i bezbednjake koji su ga raskrinkali - ističe sagovornik.

Zvicer je pobesneo zbog toga što ga je predsednik Vučić pre nekoliko dana pred milionskim auditorijumom javno raskrinkao. Predsednik Srbije je rekao da je vođa "kavčana" naručivao ćevape od ljudskog mesa, i obećao mu je da će ga uhapsiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVICER DAJE 10 MILIONA EVRA DA SE OSVETI SRBIJI? Rekao da će pozlatiti svakoga ko likvidira Vučića i Vulina!

Izvor: Kurir, 18.Maj.2021

Navodni vođa "kavačkog" klana navodno se krije u Kolumbiji, Peruu, Brazilu i Urugvaju! On sa lažnim pasošima često prelazi granice, a naši bezbednjaci su ga locirali. Zvicer poručio da će pozlatiti onoga ko se osveti Vučiću, Vulinu i srpskoj policiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.