DADILJE IZ PAKLA Ono što su dečaka sa Daunovim sindromom terale da radi zgroziće vas DO SRŽI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DADILJE IZ PAKLA Ono što su dečaka sa Daunovim sindromom terale da radi zgroziće vas DO SRŽI (VIDEO)

Imaju iza sebe brojna krivična dela

Dve tinejdžerke koje su radile kao bebisiterke mogle bi biti uhapšene i procesuirane zbog zlostavljanja deteta ometenog u razvoju.

Pročitajte i:

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video-snimak u kojem osmogodišnjem Brajanu Grinhausu, inače obolelom od Daunovog sindroma, bebisiterka Lindzi Mos daje da puši marihuanu preko "bonga", policija iz Asteka u Albukerkiju ubrzo je identifikovala i nju i njenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koleginicu Dalas Baron.

Njima ovo nije prvi put da zlostavljaju i snimaju dečaka, pa je tako na društvene mreže dospeo i video u kojem ga tokom igre gađaju praznim balonom od dvadeset litara u glavu.

Amanda, majka dečaka, izjavila je da je u šoku, pogotovo što je jedna od njih trudna.

- On je najdraži dečak, ne znam kako su mogle to da mu učine. Jedna od njih dve je trudna, ne znam kako su mogle… - rekla je ona.

Čitav slučaj je izašao na videlo kada je dečakov otac dostavio policiji šokantne video-snimke. Kako su izjavili iz policije, njih dve iza sebe imaju brojna krivična dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.