DAČIĆ SE OGLASIO O NAPADU NA SKUPŠTINU GRADA BEOGRADA: To je bezuman i nasilnički čin

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 22:07

DAČIĆ SE OGLASIO O NAPADU NA SKUPŠTINU GRADA BEOGRADA: "To je bezuman i nasilnički čin"

Predstavnici opozicije pokušali da upadnu u Skupštinu grada Beograda, lomili stakla i vrata

Predsednik SPS-a, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić oglasio se povodom nasilnog pokušaja upada u Skupštinu grada Beograda, od strane predstavnika opozicije i pristalica liste Srbija protiv nasilja, koje je najstrože osudio.

- Socijalistička partija Srbije i ja lično, kao njen predsednik, najoštrije osuđujemo pokušaj nasilnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zauzimanja Skupštine Grada Beograda. To je još jedna potvrda onoga o čemu sam govorio u predizbornoj kampanji da je nasilje jedini njihov program, jer znaju da ne mogu dobiti poverenje naroda. Pružamo punu podršku državnim organima da preduzmu sve odgovarajuće mere protiv nasilnika i siledžija, i predsedniku Aleksandru Vučiću u odbrani slobode, samostalnosti, nezavisnosti i suvereniteta Srbije. Obaveza je svih političkih stranaka da najoštrije osude ovaj bezumni i nasilnički čin. Država je iznad svega i jača je od svih onih koji pokušavaju da je sruše - istakao je Dačić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.