DAČIĆ O HAPŠENJU ISPRED SKUPŠTINE: Vladimi Škundrić koji je priveden nema nikakve veze sa SPS

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 23:34

DAČIĆ O HAPŠENJU ISPRED SKUPŠTINE: "Vladimi Škundrić koji je priveden nema nikakve veze sa SPS"

- Kao što svi znaju i ja i Socijalistička partija Srbije smo među prvima isto veče najoštrije osudili divljanje huligana, nasilni upad u Skupštinu i napad na policiju, i odmah rekli da to nema nikakve veze sa epidemijom korone, već je to pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti - rekao je Dačić.

Ivica Dačić je reagovao posle hapšenja Vladimira Škundrića, sina Petra Škundrića, koji se kroz plač pozivao na Ivicu Dačića, lidera SPS i ministra spoljnih poslova!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- I zahtevali smo najoštriju reakciju nadležnih organa i hapšenje huligana. To važi za sve, bez izuzetaka. Vladimi Škundrić nema nikakve veze sa Socijalističkom partijom Srbije i treba da snosi sve zakonske posledice - saopštio je Dačić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dačić: Uhapšeni Škundrić nema veze sa SPS, treba da odgovara

Izvor: Beta, 11.Jul.2020, 00:47

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je izjavio da protesti gradjana nemaju nikakve veze sa epidemijom korona virusa, već da je to pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti.On je povodom hapšenja Vladimira Škundrića, sina Petra Škundrića visokog funkcionera SPS-a, rekao da uhapšeni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.