DA VAM SE ZGADI ZIVOT Ono sto je Ejmi uradila u Parovima zgrozilo je sve

Izvor: medio.rs, 17.Jun.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA VAM SE ZGADI ZIVOT Ono sto je Ejmi uradila u Parovima zgrozilo je sve

Manekenka je svojim nehigijenskim postupkom šokirala takmičare

Učesnici “Parova” su nas navikli na svakakve gadosti, ali ono što je uradila manekenka Ejmi Aminata, sve je ostavilo bez teksta!

Ne može se poreći činjenica da takmičarima higijena nije baš prioritet, ipak je neverovatno da je Ejmi odlučila da se sa ostalima brčka u bazenu – iako je dobila menstruaciju!

Kada su videli kapi krvi koje su na pločicama ostale dok je Ejmi izlazila iz >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vode, šokirani učesnici su počeli da kritikuju manekenku i viču da to nije higijenski i da im se zgadila, a ona se čudila što je svi napadaju!

A kao da ovo nije dovoljno odvratno, Toma Panter je dolio ulje na vatru kada je ispričao da se Ejmi pre nekoliko dana kupala u bazenu dok je imala proliv…

Printskrin: Youtube/Parovi

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.