DA SRCE PUKNE Ovo su poslednje reči ubijene žene - čim ih je izgovorila bodibilder joj je pucao u glavu uživo na Instagramu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 16:24

DA SRCE PUKNE Ovo su poslednje reči ubijene žene - čim ih je izgovorila bodibilder joj je pucao u glavu uživo na Instagramu (FOTO)

Kako se navodi, nesrećna žena i pre samog ubistva bila je uplašena za svoj i devojčicin život.

Gradačac je zavijen u crno, nakon što je Nermin Sulejmanović izvršio stravično trostruko ubistvo i ranio još tri osobe.

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je poruka sa poslednjim rečima nesrećno stradale žene.

Kako se navodi, ona je i pre samog ubistva bila uplašena za svoj i devojčicin život.

- Poslednje reči nesrećne žene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na njegov upit zašto ga je prijavila policiji, bile su: "Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dete" - navedeno je u objavi.

Inače, Sulejmanović je svirepo ubistvo svoje supruge snimao na Instagramu, nakon čega je dobio mnogobrojne pratioce.

- Monstruma iz Gradačca je pratilo 11 hiljada ljudi, a od trenutka ubistva je dobio još tri hiljade pratitelja. Video ubistva (najmučniji koji sam ikada videla) je lajkovalo oko 500 ljudi. Mi smo kao društvo bolesni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.