DA SE STVORI ČITAVA REKA Dosad neviđeni snimak POPLAVLJENOG BEOGRADA napravio pometnju, građani u NEVERICI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 22:55

"DA SE STVORI ČITAVA REKA" Dosad neviđeni snimak POPLAVLJENOG BEOGRADA napravio pometnju, građani u NEVERICI (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji najbolje dokazuje koliko je bilo strašno nevreme koje je sinoć pogodilo Beograd i okolinu.

Snimak je nastao iz gradskog autobusa, a na njemu se mogu videti uznemireni putnici koji posmatraju bujicu koja teče ulicom u Bloku 61.

- Ne, nije turistička plovidba Savom, već vožnja gradskim prevozom u Bloku 45 - piše u objavi na Instagram stranici 192.rs.

Komentari sa samo ređaju.

- Bože dragi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo nikada nije ovako bilo, strašno - navodi jedna korisnica.

- Jeb*m li ti ždraku! Odakle tolika bre voda da se stvori čitava reka - nadovezao se drugi korisnik.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Bilo je dosta i onih koji su se našalili.

- Uz doplatu slikanje vodopada u Zemunu - napisao je jedan korisnik.

Nezapamćeno nevreme, podsetimo, sinoć je pogodilo Beograd sa okolinom.

Za dva sata pala je velika količina vode tako da su u mnogim delovima prestonice ulice bile pod vodom. Najgore su prošli Zemun i Novi Beograd. Mnoge ulice su bile potopljene jer kanalizacija nije mogla da primi veliku količinu vode koja je pala za kratko vreme.

Temperatura je očas posla pala sa 36 na 20 stepeni.

Direktor Republičkog hidrometeorološkog zavoda Jugoslav Nikolić objasnio je da je ciklon na severu Evrope uslovio tzv. frontalni sistem na području Srbije koji je izazvao vremenske nepogode sa gradom i pad temperature.

Palo je od 20 do 40 litara kiše po metru kvadratnom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.