DA SE SRCE STEGNE Poznati glumac odveo je siromašnog dečaka prvi put u Mekdonalds

Izvor: Blic, 17.Feb.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE SRCE STEGNE Poznati glumac odveo je siromašnog dečaka prvi put u Mekdonalds

Često čujemo kako u siromašnim, prenaseljenim zemljama sve više dece radi, ali da li ste se pitali zašto je to tako?

Dečak na snimku ima samo pet godina, a mora da prodaje olovke na ulici. Kako kaže, ako ne radi, kako će da kupi hranu? Naime, njemu se majka razbolela, a oca nema, pa mora sam da zaradi da bi se prehranio.

Poznati indijski glumac sreo je ovog dečaka ispred Mekdonalca i rešio da ga počasti, a njegovoj sreći nije bilo kraja, jer mu je to prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << put da jede na ovom mestu.

Ono što je najviše oduševilo ovog glumca je činjenica da ga je dečak prvo ponudio da jedu zajedno, a onda je jedan čizburger rešio da ponese sestri da i ona pojede. Ovaj dečačić je dokaz da najsiromašniji imaju najčistije i najdarežljivije srce.

VIDEO> Pogledajte tužnu priču ovog dečaka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.