DA SE NAJEŽIŠ... Preminuli vlasnik ostavio budućim stanarima JEZIVO pismo, njegove reči LEDE KRV U ŽILAMA: Ja sam poslednji preživeli...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 12:29

DA SE NAJEŽIŠ... Preminuli vlasnik ostavio budućim stanarima JEZIVO pismo, njegove reči LEDE KRV U ŽILAMA: "Ja sam poslednji preživeli..."

Horor detalji neočekivanog pisma

Kortni i Met otkrivaju tajne sobe, skrovišta i rupe u svojoj kući staroj 130 godina, zahvaljujući jezivoj, neočekivanoj poruci "poslednjeg preživelog člana" porodice koja je prethodno posedovala imanje.

- Primili smo pismo upućeno kupcu kuće - objasnila je Kortni u svom popularnom TikTok videu, dodajući da je prepiska stigla od nekoga iz Kanade.

Dozvolite mi da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice Medison koji je nekada posedovao i odrastao u kući. Želeo bih da vam kažem o tajnim sobama i nekoliko stvari koje vam možda nisu rekli kada ste kupili kuću.Lokacija novog doma Kortni i Meta je nejasna. Par takođe nije podelio nikakve konačne informacije o porodici Madison koja je ranije posedovala imovinu. Ali, u video snimku, koji je prikupio više od 1,5 miliona pregleda, novi vlasnici kuća obilaze svoje prebivalište u viktorijanskom stilu - koje su nedavno kupili od istorijskog društva, prema zasebnom video snimku - i otkrivaju njegove ranije tajne detalje

Prvo, otkrili su tajni ormarić za piće iznad kamina u prednjem salonu. Riznica prašnjavih, starinskih prostorija bila je skrivena iza kliznog panela sa ogledalom. Decenijama stare, neotvorene boce francuskog rozea iz 1970. i kaberne sovinjona iz 1989. bile su sakrivene pored starih kaca burbona, piva i krem šerija. Kortni i Met su zatim pratili pismo do tajne sobe pronađene u kupatilu, tačno nasuprot vratima u zidu.

Međutim, kada je par, sa svojom ćerkom, pronašao skriveno mesto u svom kupatilu - koje je Kortni smatrala "daleko najstrašnijom prostorijom" u kući, zbog njenog zastarelog izgleda – ispostavilo se da je kutak bio mali prostor umesto sobe.

- Pretpostavljam da je ovde gore verovatno bila neka vrsta sobe, ali to je zapravo samo jezivo mesto na tavanu - rekla je ona.

Kada je reč o poslednjem otkriću, Kortni je tada otkrila mala, zaključana vrata koja su se nalazila direktno preko puta njihovog toaleta. Mali ulaz vodio je do prostranog sanduka.

I zaintrigirani TikTok posmatrači su se složili.

- Volim tvoju kuću! Ovo je kao potraga za blagom! 

- Ovo je bukvalno moj san. Tako sam ljubomorna. 

- Sviđa mi se što vam je (prethodni vlasnik) poslao pismo u kojem vam govori sve o kući - bili su samo neki od komentara.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.