DA SE NAJEŽIŠ Poslednja objava muškarca koji je ubio suprugu, pa sebe u Boleču ledi krv u žilama: Ko živ, ko mrtav...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 11:05

DA SE NAJEŽIŠ Poslednja objava muškarca koji je ubio suprugu, pa sebe u Boleču ledi krv u žilama: Ko živ, ko mrtav...

Na licu mesta je do kasno bila policija koja obavlja uviđaj, a tu su se okupili i rodbina i komšije.

U beogradskom naselju Boleč sinoć su pronađena tela supružnika (65) i (59). Prema prvim informacijama iz istrage, sumnja se da je muškarac ubio svoju suprugu, a zatim presudio i sebi.

Beživotna tela dvoje supružnika pronađena su ispred njihove kuće, a prema nezvaničnim informacijama, tela je pronašao otac od muškarca, koji živi sa njima u domaćinstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Poziv policiji je stigao oko 22.30 od komšije, koji je javio da misli da je čuo pucanj. U ovom trenutku se sumnja na ubistvo i samoubistvo, ali šta se tačno dogodilo utvrdiće istraga.

Muškarac je poslednjih meseci objavljivao na svojim društvenim mrežama potresne statuse, a poslednji je objavio 10. jula.

- Ko živ, ko mrtav. Ja ću definitivno umreti sam. Razboli se čovek, raspadne se porodica - napisao je on.

Svi su u šoku zbog zločina koji se dogodio i kažu da ne znaju šta bi mogao biti motiv.

Kako se nezvanično saznaje, kraj tela supružnika pronađeni su pištolj i nož, koji su uzeti i biće poslati na veštačenje.

Prema rečima meštana, porodica je poreklom iz Like.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.