DA SE NAJEŽIŠ: Dečak (5), tvrdi da je u prošlom životu bio žena koja je poginula u požaru

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Dečak (5), tvrdi da je u prošlom životu bio žena koja je poginula u požaru

Da li je žena koja je poginula u požaru u hotelu pre 20 godina zaista reinkarnirana u malom dečaku?

To je bizarna tvrdnja 5-godišnjeg dečaka Luka Ruhlmana, koji je ubeđen da se nekada davno zvao Pem i da je poginuo u požaru.Njegova majka Erika kaže da je počeo da priča o nepoznatoj ženi još sa 2 godine. Dodala je i da nema predstavu odakle je njeno dete pokupilo to ime, jer u celoj familiji ne postoji niko sa imenom Pem. Kada je počela da ga ispituje, sin joj je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se nekada zvao Pem koju je opisao kao devojku duge crne kose.

"Bio sam Pem, ali sam poginuo i otišao na nebo i video Boga. Bog je oidlučio da me vrati nazad, a kada sam se probudio, bio sam beba i vi ste me nazvali Luk, ispričao je dečak svojoj majci.Majka je bila šokirana, ali ga je pritiskala da joj ispriča i kako je poginuo:

"Pogledao me je pravo u oči i rekao, "Bio je požar". U tom momentu napravio je pokret rukom kao da skače sa zgrade, ispričala je majka za Fox.

Majka je dodala da joj je sin rekao i neke pojedinosti o Čikagu odakle tvrdi da je bila Pem, ali Luk nikada nije posetio taj grad niti su mu roditelji pričali o njemu. Njegovi roditelji su tada počeli da istražuju po internet i otkrili da je bio požar u Čikagu, tačnije u Pakston hotelu, koji je odneo 19 ljudskih života 1993. godine.

Jedna od žrtava bila je crnkinja u tridesetim godinama i zvala se Pamela Robinson. Lukova baka ubeđena je da to nije samo slučajnost.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.