Izvor: B92, 03.Jul.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA NEZADOVOLJNA RESORIMA POLICIJE I PRAVDE

Potpredsednik Demokratske alternative Radoslav Nedic izrazio je u utorak nezadovoljstvo radom republickih ministarstava pravde i policije, istakavsi da je potrebno izvrsiti rekonstrukciju Vlade Srbije. "Nisam zadovoljan radom Ministarstva pravde, ali se bolje nije ni moglo ocekivati. Mnogo toga se radi usporenim tempom i kasni se s rekonstrukcijom pravosudnog sistema", rekao je Nedic na redovnoj konferenciji za novinare. On je podsetio da do sada nije imenovan republicki javni tuzilac, sto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, prema njegovim recima, davno trebalo da bude ucinjeno.

Govoreci o sastavu nove Savezne vlade, Nedic je istakao da ce ona ubrzo biti konstituisana i da ce nastaviti da radi tamo gde je stala. "Na putu smo da se ovo pitanje resi na najbolji moguci nacin i da se izbegne ono najgore", ocenio je Nedic, podsetivsi da mesto premijera pripada Crnoj Gori, ali da se jos ne zna ko ce biti na ovoj funkciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.