Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jan.2024, 00:30

“DA MALO ODMORI OD RESTORANA“ Jelena Radanović izazvala haos na Instagramu fotkom PAŠTETE







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Pevač Sloba Radanović i Jelena Radanović dobili su sina Damjana u februaru prošle godine, a 2022. godine izgovorili su sudbonosno „da“ najpre pred Bogom, a zatim su posle nekoliko meseci obavili i građansko venčanje.
Jelena Radanović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Slobina supruga Jelena, veoma je aktivna na društvenim mrežama, često ističe koliko voli Slobu i koliko je zaljubljena u njega, a njena današnja objava privukla je veliku pažnju.
Jelena Radanović slikala paštetu
Naime, Jelena je na svom storiju na Instagramu pokazala šta će večerati, a u pitanju su bile dve kifle i dve paštete, uz šta je tagovala prijateljicu, pa pokrenula burne reakcije, kada je uz sve to napisala „Samo luksuzno“.
Sloba i Jelena Radanović (Foto: Screenshot Clip.rs)
„Jel se to ona šali sa nama?“, „Šta fali pašteti?“, „Taman malo da odmori od restorana“, „Čuj luksuzno, pa ona se šali sa nama“ – bili su samo neki od komentara.
BONUS VIDEOž:

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.