DA LI VUČIĆEVA DECA MANJE VREDE?! Oglasila se državna sekretarka MUP povodom video-snimka Dragana Đilasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2020, 18:44

DA LI VUČIĆEVA DECA MANJE VREDE?! Oglasila se državna sekretarka MUP povodom video-snimka Dragana Đilasa

Đilas je sinoć objavio video-snimak na kom se vidi kako plače i žali se da su mu deca uplašena zbog skandiranja pristalica vlasti protiv njega.

Državni sekretar u MUP Srbije Biljana Popović Ivković reagovala je danas na video-snimak lidera Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa.

Jasno se vidi da je lider SZS lažirao suze, pošto mu se na početku snimka onaj koji snima obraća rečim "Hajde, može".

Tim povodom oglasila se i državna sekretarka u MUP Biljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Popović Ivković:

Sinoćno, jedno u nizu glumatanja Dragana Djilasa govori na šta je sve taj čovek spreman.

Da li Vučićeva deca manje vrede, ako je dozvoljeno da im prete i da se na njima iživljavaju politički neistomišljenici i zašto nam sva deca nisu jednaka?

— Biljana Ivkovic (@ivkovic_biljana) May 4, 2020

- Sinoćno, jedno u nizu glumatanja Dragana Djilasa govori na šta je sve taj čovek spreman. Da li Vučićeva deca manje vrede, ako je dozvoljeno da im prete i da se na njima iživljavaju politički neistomišljenici i zašto nam sva deca nisu jednaka - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.