DA LI VIDITE NEŠTO NEOBIČNO NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Žena otvorila fioku, pa se SLEDILA OD STRAHA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI VIDITE NEŠTO NEOBIČNO NA OVOJ FOTOGRAFIJI? Žena otvorila fioku, pa se SLEDILA OD STRAHA! (FOTO)

Opasnost vreba tamo gde je najmanje očekujete.

Iako ulazak zmija otrovnica u kuće nije specifičan scenario za naše podneblje, u dalekoj Australiji to je pitanje svakodnevice. Da se opasni gmizavci mogu dobro stopiti s pozadinom, već smo se mnogo puta uverili, ali je ovaj prizor ipak iznenadio mnoge!

- Definitivno ne biste očekivali ovo kada otvorite gornju fioku u kupatilu - napisali su lovci na zmije iz Australije na svojoj Fejsbuk stranici. Oni su, naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno pozvani u jedan dom u Vombaju, gde su pronašli zmiju otrovnicu koja se krila u kupatilu.

Fotografije su odmah privukla veliku pažnju.. Žena koja je pozvala hvatače opisala je zmiju kao dugu, tamnu i tanku. Lovac na zmije Stjuart Mekenzi izjavio je da su, prema ženinom opisu, mislili da je reč o bezopasnoj zmiji. Ipak šok je usledio kada su shvatili da se radi o jednoj od najotrovnijih zmija u svetu – australijskoj smeđoj zmiji.

- Ova zmija bila je dugačka između 60 i 90 centimetara, ali australijske smeđe zmije mogu porasti do dva metra - objasnio je. ''Druga su najotrovnija zmija u svetu, stoga je ovo bilo poprilično ozbiljno.''

Mekenzi kaže da zbog vrućeg vremena zmije traže utočište na hladnijim mestima. U ponedeljak je njegova ekipa pozvana čak u pet različitih kuća upravo zbog zmija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.