DA LI TO ZNAČI DA JE KRV OPRANA? Šok na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović - sudski veštak izneo nova saznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2022, 19:36

"DA LI TO ZNAČI DA JE KRV OPRANA?" Šok na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović - sudski veštak izneo nova saznanja

Na odeći i obući izvršioca ubistva Jelene Marjanović, po svim pronađenim i veštačenim tragovima, kao i nalazu obukcije, moralo je biti njene krvi.

Na pantalonama, majici, patikama i jakni Zorana Marjanovića, koji su dostavljeni na veštačenje, tragova krvi nije bilo!

Ovako bi, najkraće, moglo da glasi svedočenje stalnog sudskog veštaka profesora dr Dušana Keckarevića na suđenju za ubistvo mlade žene, za čiju je smrt optužen njen suprug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pa je, tako, zamenika tužioca Nikolu Uskokovića zanimalo veštačenje "mercedesa", koji je vozila Jelena Marjanović, a na čijem je zadnjem sedištu pronađena njena krv. Doduše, ovaj biloški trag je izazvan hemikalijama.

- Da li to znači da je krv oprana? - interesovalo je zastupnika optužnice.

- Da - bio je jasan veštak.

- Da li možete da kažete kada su nastali ti tragovi - bilo je sledeće pitanje zamenika tužioca.

- To ne može sa sigurnošću da se kaže, jer i mesec dana i nekoliko dana za analize su bliska vremena jer nije reč o godini ili duže - pojasnio je profesor Keckarević.

Advokati Stefan Jokić, Nikola Dumnić, Veljko Delibašić i Aleksandar Zarić, branioci Zorana Marjanovića, na ranijim suđenjima tu opranu krv objasnili su povredom Jelene Marjanović koja je nastala oko mesec dana pred njenu smrt, kada je odrala ruku tokom zamene gume. Kao dokaz priložili su i fotografije iz njenog mobilnog telefona, jer je ona slikala ogromnu oguljotinu i povredu i poslala drugarici.

Na današnjem glavnom pretresu prikazane su i fotografije sa uviđaja, kao i garderoba ubijene žene. Branioci su saopštili i da odustaju od tražene rekonstrukcije zločina, počinjenog, prema optužnici, 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE TEST ZA VIŠI SUD! Advokat optuženog tvrdi: Da je bilo pravne zrelosti u Srbiji ODUSTALI BI OD ZORANA MARJANOVIĆA!

Izvor: Kurir, 16.Jun.2022, 18:52

Sudski veštak izneo je juče nova saznanja na sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.