DA LI STE GA NEGDE VIDELI?, ALARMIRANA POLICIJA ZBOG NAPADA NA DEVOJČICU! Isplivao snimak na kojem se vidi kako osumnjičeni trči ulicom - pokušao da je seksualno napastvuje u centru Dadlija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 13:46

"DA LI STE GA NEGDE VIDELI?", ALARMIRANA POLICIJA ZBOG NAPADA NA DEVOJČICU! Isplivao snimak na kojem se vidi kako osumnjičeni trči ulicom - pokušao da je seksualno napastvuje u centru Dadlija

Policija je objavila i detalje o izgledu osumnjičenog.

Hitna potraga je pokrenuta pošto su policajci pustili snimak sa sigurnosnih kamera osumnjičenog za bežanje nakon što je devojčica seksualno zlostavljana hodajući kući iz škole.

15-godišnjoj žrtvi prišao je muškarac u ulici Tauer u centru grada Dadlija, Zapadni Midlends, oko 15.20 16. januara.

Policija Zapadnog Midlenda pronašla je snimak na kojem se vidi kako osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trči kroz centar grada nakon napada.

Policija je saopštila da je muškarac seksualno napao učenicu dok je trčao pored nje u blizini paba Old Priori. Zatim je pratio žrtvu dok joj dve žene nisu pomogle da ode od muškarca.

Devojka je potresena i policija radi na njenoj podršci.

Osumnjičeni je opisan kao belac, mršav i srednje tjelesne građe.

Imao je oko 40 godina, visok 5 stopa 10 inča, sa bradom, crnom trenerkom i rukavicama, maskirnim rancem, radnim čizmama i podignutom kapuljačom.

Inspektorka detektivke Alison Bridžvoter, iz Jedinice za javnu zaštitu, rekla je: "Ovo je bio užasan napad na mladu devojku dok je šetala užurbanim gradskim centrom sredinom popodneva".

- Srećom, nije fizički povređena, ali mi joj nudimo podršku dok naporno radimo na identifikaciji njenog napadača - istakla je inspektorka.

Srbija Danas/The Sun

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.